Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

"ΕΥΤΥΧΩΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!

Βρε για κοίτα, που είχαμε παρεξηγήσει την κατάσταση στο Αφγανιστάν! Πάλι καλά που βρέθηκε η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Μας εξήγησε ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ που βρίσκονται εκεί η μόνη δουλειά που κάνουν αφορά την ...αγροτική ανάπτυξη της χώρας, προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο.

Να υποθέσουμε ότι κάτι Αμερικανοί που βλέπουμε εκεί με στολές παραλλαγής δεν είναι στρατιώτες, αλλά ...«φάρμερς», κι αυτά που κρατάνε δεν είναι αυτόματα τουφέκια, αλλά ποτιστήρια και τσάπες.

Φανταζόμαστε, επίσης, ότι τα κάθε λογής τεθωρακισμένα οχήματα έχουν (εκτός από πυροβόλα όπλα) και δυνατότητες οργώματος, ποτίσματος και θερισμού. (Αυτό το τελευταίο σίγουρα το έχουν, μόνο που θερίζουν ανθρώπους).

Όσο για την ελληνική συμμετοχή στην όλη ιστορία , πρόκειται προφανώς για ...βαθμοφόρους του ελληνικού στρατού με ειδικότητα γεωπόνου.

Εν κατακλείδι, το ΝΑΤΟ εισέβαλε στο Αφγανιστάν για να σταματήσουν την παραγωγή ναρκωτικών, στο Ιράκ για να ελέγξουν όπλα μαζικής καταστροφής (που δεν βρέθηκαν ποτέ) και στις θάλασσες της Σομαλίας για να ελέγξουν την πειρατεία.

Η επόμενη επέμβασή τους θα γίνει πιθανότατα για λόγους ...σεβασμού των δικαιωμάτων των ζώων, ή για την προστασία της χλωρίδας και του περιβάλλοντος. Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com