Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ...

Όπως θα έχετε παρατηρήσει το Πειρατικό από την Τετάρτη κι εντεύθεν δεν έχει δημοσιεύσει κάποιο άρθρο. Δεν φταίει πιθανή βαριεστημάρα, ούτε προσωπικά μας προβλήματα γι αυτό. Ο χρόνος είναι ελάχιστος για εμάς, και οι συντελεστές του blog λίγοι.

Το ιστολόγιο μας έχει μεγαλώσει αρκετά και χρειάζεται πλέον πολύ περισσότερη φροντίδα και ιδιαίτερο χρόνο. Δε γνωρίζουμε αν σε 5, 10, 16 μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τα απαιτούμενα, για το μέγεθος του blog, άρθρα. Δεν θέλουμε το Πειρατικό να κάνει βήματα προς τα πίσω, λόγω κακής διαχείρισης.

Πραγματικά δεν έχουμε γνώση της συνέχειας, μπορεί να ανεβάζουμε μόνο 1, κατά μέσο όρο άρθρο την ημέρα, δίνοντας έμφαση μόνο στα πιο σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν. Ίσως να κλείσουμε ή να παραδώσουμε το blog σε άλλα χέρια. Ενώ τέλος, ίσως να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τη παρουσία μας αφού πρώτα βρούμε ένα τουλάχιστον έμπιστο συνεργάτη με όρεξη για δουλεία.

Δε ξέρουμε, τελική απάντηση θα σας δώσουμε την Τρίτη, αφού πρώτα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Εμείς θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Το Πειρατικό χάριν της δικής σας επιμονής βρίσκεται πολύ ψηλότερα από όσο εμείς θα περιμέναμε να βρίσκεται. Ο βασικός μας συντελεστής, Γ.Χ., δε θα ήθελε και δε θα αφήσει τόσο εύκολα το bloging. Κάπου θα τον ξαναβρείτε, αλλά όχι με την ίδια συχνότητα όσο τον διαβάζατε στο Πειρατικό, εάν τελικώς το blog πάψει. Και μάλλον όχι με την ίδια ετικέτα...

Τέλος να σημειώσουμε. Το Πειρατικό δημιουργήθηκε από απλούς ανθρώπους τούτης της κοινωνίας. Δε γνωρίζουν και δεν έχουν σχέση με το παραμικρό περί της οικογένειας της, δημοσιογραφίας μας, δεν είναι εντεταλμένοι κανενός, παρα μονάχα του εαυτού τους. Σκεφτόμαστε ότι τα παραπάνω μπορεί να είναι και ο λόγος που φτάνουμε σε τούτο το σημείο. Η καθημερινότητα βλέπετε είναι αδίσταχτη και δεν επιδέχεται "νέες εισόδους" και μάλιστα τόσο απαιτητικές όσο ένα blog.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε να καλύτερο αύριο μέσα από ένα πιο δύσκολο σήμερα, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνική Αντεπίθεση και να παίρνουμε ενεργά, μέρος σε αυτήν.

Κρατήστε, ίσως το τελευταίο σχόλιο μας.
ΜΗ συμβιβαστείτε με το φτιαγμένο αύριο, ΜΗ βάζετε τον εαυτό σας, με όρους μοιρολατρίας στο σήμερα. Κοιτάξτε δίπλα σας, λίγο πιο πέρα, λίγο πιο πίσω, θα βρείτε συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια διαφορετική κοινωνία!


Το Πειρατικό

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Meinete konta mas...sigoura sas xreiazomaste, sigoura kati diaforetiiko exete na mas peite.
SPOUDASTHS TEI HRAKLEIOU

Ανώνυμος είπε...

Oi Peirates den apoxoroun apo tous wkeanous para mono otan tous exontwsoun....eseis den deixnete exontwmenoi!

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com