Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΕΛΗ

Η είδηση της παραίτησης του Χρίστου Βερέλη έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" στην πολιτική επικαιρότητα η οποία περίμενε μια άλλη παραίτηση η οποία δεν ήρθε ποτέ...

Προσωπικά , ενημερώθηκαν για την υπόθεση της γερμανικής εταιρίας MAN παρακολουθώντας την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις και στην Πολιτική".

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή , ο Χρ.Βερελής φάνηκε ιδιαίτερα μπερδεμένος και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς είχε συμβεί.

O Χρ.Βερελής διετέλεσε Υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2000, οπότε και τοποθετήθηκε Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών έως αρχές Μαρτίου του 2004.

Υπήρξε ένας από τους πλέον έμπιστους υπουργούς του Κώστα Σημίτη ενώ στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το 2004 μέχρι και το 2007 δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την επικαιρότητα καθώς είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το όνομα του ήρθε και πάλι στο προσκήνιο όταν εμφανίστηκε η υπόθεση της Siemens όπου και ακούστηκαν πολλά και διάφορα.

Το παράξενο είναι ότι τους τελευταίους μήνες είχε ενεργή παρουσία στα τηλεοπτικά παράθυρα ( κυρίως του Alter ) , γεγονός που προκάλεσε πολλές φορές την εύλογη αγανάκτηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ καθώς ο Βερελής αποτελεί ένα από πιο "φθαρμένα" πρόσωπα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η σημερινή του ανακοίνωση δεν βγάζει νόημα .

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο της παραίτησης του . Ίσως βέβαια όσο προχωρούν οι δικαστικές έρευνες των δυο μεγάλων σκανδάλων που αναφέρθηκαν , να καταλάβουμε γιατί ο πρώην υπουργός επέλεξε τον δρόμο της παραίτησης...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν στεναχωριέται ιδιαίτερα για την αποχώρηση Βερελή....

απο την: Παραπολιτική

Πειρατικός: Απολύτως στοχευμένη η σκέψη της Παραπολιτικής, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com