Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Ως εδώ!

Τα «παπαγαλάκια» των κομμάτων που τα στελέχη τους πηγαινοέρχονται στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και κυβερνούν για τις «Ζήμενς», μας λένε ότι αυτά δε γίνονται.

Απαντάμε ότι αυτό που δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι η πολιτική που παράγει σκάνδαλα και τα σκάνδαλα που τα «νομιμοποιεί» και τα κουκουλώνει η πολιτική τους.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αντιμετώπιση του ανθρώπου σαν εμπόρευμα και σαν αναλώσιμο υλικό στα κρεματόρια της εργοδοσίας. Εκεί που 5.000 εργάτες έχουν βρει φριχτό θάνατο από την εποχή της μεταπολίτευσης. Αλλά η ΕΕ ποτέ δεν παρέπεμψε για κανένα τέτοιο έγκλημα το δικομματισμό στα δικαστήριά της. Αντίθετα παρέπεμψε την Ελλάδα στο ευρωδικαστήριο με την κατηγορία ότι δεν επιτρέπει τα ...φρουτάκια και τον τζόγο!

Θέλουμε μια άλλη Ελλάδα, σε έναν άλλο κόσμο, που το μισό ΑΕΠ του πλανήτη δε θα το κατέχουν 3 πολυεθνικές. Θέλουμε μια Ελλάδα έξω από έναν οργανισμό που μοιράζεται τις ευθύνες μαζί με όλους εκείνους που έχουν δημιουργήσει έναν κόσμο όπου κάθε τρία δευτερόλεπτα πεθαίνει κι ένα παιδί από την πείνα. θέλουμε μια Ελλάδα ενεργό, εταίρο σε μια Ένωση Λαών και όχι Ένωση των πολυεθνικών και του ΝΑΤΟ.

Δικαιούμαστε έναν κόσμο που δε θα υπάρχουν Γκουαντανάμο και Αμπού Γκράιμπ, που τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια δε θα είναι λημέρι των ιπτάμενων φυλακών της CIA, και που εμείς, η Ελλάδα, δε θα είναι σύμμαχος των βασανιστών και συνεργάτης των δολοφόνων.

Ξέρουμε ότι αυτός ο κόσμος δε θα ξημερώσει ως διά μαγείας στις 8 Ιούνη. Αλλά ξέρουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα μπορεί να έχει γίνει ένα βήμα ελπίδας, ότι μπορεί να δοθεί ένα σαφές μήνυμα που θα λέει: Ως εδώ!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελπιδοφόρο από ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα προκαλέσει τριγμούς, που θα ταρακουνήσει, που θα ισοδυναμεί με σάλπισμα αντίστασης και αντεπίθεσης, που θα δείξει ότι ο λαός έχει τη δύναμη να τους σταματήσει, που θα δημιουργήσει πανικό στην πλουτοκρατία και τους εκπροσώπους της, σε Αθήνα και Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com