Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ...!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Ελλάδα δέχεται ...εισβολή! Εισβολή χιλιάδων κακών λαθρομεταναστών, που θέλουν να χαλάσουν το μικρό μας (ευρωπαϊκό) παράδεισο!

Αν δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλησε να δώσει χτες η κυβέρνηση, τότε ποιο άλλο είναι;

Κι έχεις και το ΠΑΣΟΚ να σιγοντάρει φυσικά το κλίμα, μιλώντας για "προστασία των συνόρων μας"! Πάλι καλά, που δε ζήτησε και επιστράτευση.

Βάλτε πλάι σε αυτά τα συνεχή τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τους "τρομαγμένους μαγαζάτορες" και τους "φοβισμένους περιοίκους" και ...δένει το γλυκό μια χαρά.

(Φυσικά, κανείς δεν έχει παράπονο από αυτούς, όταν δουλεύουν 12ωρα και 15ωρα για 20 ευρώ, ή όταν σκοτώνονται σε οικοδομές χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι).

Επίσης δεν μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν, τι μύγα τσίμπησε όλους αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να ξεκινάνε από την Ασία ή την Αφρική προκειμένου να μας κάνουν κακό;

Είναι μήπως ζηλιάρηδες, μας βλέπουν που περνάμε καλά και θέλουν να μας τα χαλάσουν; Είναι, γενικώς, κακοί άνθρωποι ή μήπως ανήκουν σε επεκτατικούς λαούς, που τα θέλουν όλα για τον εαυτό τους;

Το ότι οι χώρες τους έχουν ξεζουμιστεί από τη λεγόμενη "πολιτισμένη Δύση" (στην οποία είμαστε περήφανοι να ανήκουμε), και στη συνέχεια έχουν αποσταθεροποιηθεί, βομβαρδιστεί και κατακτηθεί, είναι (να υποθέσουμε) ασήμαντη λεπτομέρεια.

Τα απολυταρχικά καθεστώτα, που καταπατούν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, σκοτώνουν και φυλακίζουν, είναι επίσης ζήτημα ανάξιο λόγου.

Τέλος, η έλλειψη φαγητού, νερού, φαρμάκων, εκπαίδευσης και γενικώς μέλλοντος, προφανώς (για τους κυβερνώντες και όσους συμφωνούν μαζί τους) δεν είναι και λόγος να φύγεις από τον τόπο σου...

Λες και δεν ξέρουμε σ' αυτήν τη χώρα από μετανάστες και ξενιτιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com