Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Κ.Κ.Ε.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα θέτει επί της ουσίας την πολιτική του αντιπαράθεση με την εναντίωση του προς την ΕΕ και τις πολίτικες της. Αφού όπως γνωρίζουμε τις κατευθύνσεις της ΕΕ εφαρμόζουν οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις.

Αλλά...παραμένει πιστό στον δογματισμό που το χαρακτηρίζει πάνω από μια δεκαετία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε από τα χείλη στελεχών του, ότι "δεν είμαστε σαν τους άλλους", "εμείς είμαστε κόμμα έξω από το σύστημα", μάλιστα το υποστηρίζουν πολλές φορές με περίσσια αλαζονεία.


Ναι όντως, το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που ουσιαστικά βρίσκεται σε άλλη διάσταση, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το ισχυροποιεί, αντιθέτως.

Έχει αποτύχει μέχρι σήμερα να βγάλει προς τα έξω την προοδευτικότητα και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται οι Έλληνες για να το στηρίξουν, ενώ έχει μάθει να μη ακούει, παρα μονάχα να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να το ακούσουν.

Τέλος προσωπική μας, πολιτική, διαφωνία είναι η ένθερμη υποστήριξη του για αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ.

Η ΕΕ επιτέλους πρέπει να γίνει Ένωση Λαών και όχι να παραμείνει Ένωση των Πολυεθνικών, αλλά αυτό δεν επιτυγχάνεται με την αποδέσμευση.


Το ΚΚΕ , σε αυτές τις εκλογές δεν νομίζουμε να φτάσει το 9,46% του 2004 αλλά θα διατηρηθεί άνω του 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com