Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

"ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ" ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

Οι άγριες επιχειρήσεις - σκούπα σε βάρος μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Φροντίζουν να το διατυμπανίζουν εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών του Δήμου Αθήνας, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις κατασταλτικές επιχειρήσεις.

Και αυτό γίνεται στο πλαίσιο της δημιουργίας κλίματος τρομοκράτησης σε βάρος όσων μεταναστών και προσφύγων ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Να νιώθουν ότι ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους ή στο χώρο που δουλεύουν και τους εκμεταλλεύονται μέχρι εξαντλήσεως τα αφεντικά, μπορεί να συλληφθούν, να προσαχθούν, να επαναπροωθηθούν, να φυλακιστούν, να χωριστούν από την οικογένειά τους.

Και η άρχουσα τάξη προσπαθεί σε όλα αυτά να έχει σύμμαχο τα λαϊκά στρώματα....


Γι' αυτό και τους βομβαρδίζει με το επιχείρημα ότι για τα λαϊκά προβλήματα ευθύνονται οι μετανάστες. Γι' αυτό κάθε τέτοια επιχείρηση που μαντρώνει ανθρώπους εμφανίζεται από τα αστικά ΜΜΕ ως "καθαρισμός" από τα "σκουπίδια" (σ.σ. αυτό δεν το λένε το εννοούν όμως).

Οι πολίτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Πρέπει μαζί με τους μετανάστες να παλέψουν ενάντια στον κοινό εχθρό, με αγώνα κοινό να καθαρίσουν την κοινωνία από τα "σκουπίδια" της πολιτικής που τους επιφυλάσσει ένα τραγικό μέλλον, γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com