Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

"Oλα είναι καλύτερα από το να συνεχίσει ο τόπος να βρίσκεται στο έλεος της ουσιαστικής παράλυσης του κυβερνητικού μηχανισμού και με τους υπουργούς να περιμένουν μοιρολατρικά τις πρωτοβουλίες που τους υπόσχεται η ηγεσία του κόμματός τους.

Ούτε πια έχει σημασία συμβολική η Διεθνής Εκθεση της Θεσσαλονίκης και οι προσδοκίες ανανέωσης της νεο-δημοκρατικής εικόνας. Το παιχνίδι μοιάζει έτσι ή αλλιώς χαμένο για τη ΝΔ, με τα στελέχη της να αναγνωρίζουν ότι όσο περνούν οι ημέρες τόσο επιτείνεται η αγκύλωση μιας κυβέρνησης ανίκανης να αντιδράσει, ανίκανης να πάρει πρωτοβουλίες για έξοδο από την κρίση.

Ο κοινωνικός αναβρασμός (αυτονόητος και δικαιολογημένος) προδιαγράφει με σαφήνεια το αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα της κάλπης."

Αυτά μας λέει σήμερα...

...στο κύριο άρθρο του, το ΒΗΜΑ.

Εμείς μια παρατήρηση θέλουμε να κάνουμε ως προς την "ανίκανη κυβέρνηση", όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Η κυβέρνηση μπορεί να δείχνει, ανίκανη, μπορεί να δείχνει ανήμπορη, αλλά δεν είναι.

Η κυβέρνηση για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, για τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπεί είναι από τις πλέον ικανές!

Τα δάση κάηκαν, αλλά εκείνοι που θα "κληθούν" να τσιμεντοποιήσουν τις καμένες εκτάσεις είναι οι ίδιοι που θέλουν τα κολέγια ίσα και όμοια με τα Ανώτατα Ιδρύματα και τους απόφοιτους ευέλικτα, αγράμματα ανθρωπάκια.

Είναι οι ίδιοι που κάνουν προτάσεις για μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, προκείμενου να μη πληρώσουν εκείνοι την κρίση.

Είναι οι ίδιοι που θέλουν την κυβέρνηση άβουλη να αντιμετώπιση τα λαϊκά στρωματά και τις ανάγκες τους, αλλά δυναμική και αποφασιστική όταν πρόκειται, εις βάρος αυτών των αναγκών, να δράσει για την εξυπηρέτηση τους!

Και αυτή η κυβέρνηση λοιπόν κάνει πολύ καλά αυτό...για το οποίο ήρθε να κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com