Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...!

Επιτρέψαμε, όπως σας υποσχεθήκαμε, σήμερα ημέρα Δευτέρα 16 Αυγούστου, μετά το τριήμερο παύσης που πέρασε.

Από σήμερα ένας ένας πηγαίνει στη θέση του και επανακαταλαμβάνει τις υποχρεώσεις του.

Στα δικά μας τώρα...

Τόσο ο Αύγουστος όσο και οι επόμενοι μήνες(κυρίως οι επόμενοι) θα έχουν ειδήσεις που θα χτυπήσουν κόκκινο!

Αυτό καταλαβαίνετε θα οδηγήσει και σε δημοσίευση ανεδαφικών, υπερβολικών και πολλές φορές ανόητων ειδήσεων. Καλό λοιπόν θα ήταν να μην εμπιστεύεστε ότι πρόκειται να διαβάσατε ή να ακούσετε από οποιοδήποτε Μέσο κι αν το πληροφορηθείτε.

Επίσης...

Νομίζουμε ότι πολύ σημαντικό ρόλο στη συνέχεια των πολιτικών εξελίξεων θα έχει και η δική σας πρωτοβουλία.

Όπως για τους περισσότερους τέλειωσαν οι διακοπές, άκρως απαραίτητο θα ήταν, για όλους, αν αυτό ήταν εφικτό, να σηκωθούμε από τους καναπέδες και τις άνετες καρέκλες που στέκουν απέναντι από τον υπολογιστή μας.

Να αναλάβουμε ο καθένας μας, έναν πολύ μικρο ρόλο, για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική αναστήλωση της χώρας. Να αναλάβουμε την πρωτοβουλία που θα επαναφέρει τον πολίτη και τον πολιτικό σε αξιοπρεπείς συνθήκες συμβίωσης και να μην επιτρέψουμε στον ένα να πλουτίζει με όπλο του την υποκρισία και τις επιχειρηματικές διασυνδέσεις του και τον άλλο να μη μπορεί καν να βοηθήσει το παιδί του να σπουδάσει.

Να αναλάβουμε την υποχρέωση και την ευθύνη που έχουμε για την επόμενη γενιά, για μια γενιά ανθρώπων που κρέμεται από τις αντιδράσεις μας, που θα ήθελε να ζήσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, σε ένα περιβάλλον με οξυγόνο και καθαρό αέρα, όχι στις σημερινές ασφυκτικές και κακοποιημένες συνθήκες που επικρατούν.

Στο χέρι μας είναι να δώσουμε στη ζωή των επόμενων, αλλά και στη δική μας, οξυγόνο αξιοπρέπειας και αέρα λαϊκής επικράτησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com