Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΤΡΟΜΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η καλλιεργούμενη στην ΕΕ τρομο-υστερία, με στόχο πάντα τη θωράκιση των συμφερόντων που έχουν τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Στην Ελλάδα, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες, επικαλούμενη λόγους "ασφαλείας", έφτασε να απαγορεύει στους πελάτες της να εισέρχονται στα υποκαταστήματά της φορώντας γυαλιά ηλίου!

Συγκεκριμένα, μετά τα ειδικά γυάλινα κουβούκλια, ή, καλύτερα, κλουβιά, που πάμπολλες τράπεζες έχουν τοποθετήσει στις εισόδους τους, προκειμένου οι μικροκαταθέτες να εισέρχονται ελεγχόμενοι και κατά μόνας, η Εθνική Τράπεζα έκανε ένα βήμα παραπέρα...

Σε ξεχωριστό τρικάκι που εξέδωσε, προκειμένου να προπαγανδίσει την αναγκαιότητα γι' αυτό το "νέο σύστημα εισόδου - εξόδου με πόρτες ασφαλείας", "παρακαλεί" τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο κατάστημα ανάμεσα στ' άλλα: ''Μην φοράτε γυαλιά ηλίου".

Αλλη μια υπερβολή μέσα σε ένα κλίμα όπου ο εργαζόμενος πρέπει να συνηθίσει να παρακολουθείται από κάμερες, να φακελώνεται και να δέχεται εντολές τάχα για την ασφάλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com