Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών διασυλλογικών οργανώσεων, για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες η κλήρωση είχε θετική έκβαση.

Champions League:
Ο Ολυμπιακός θα έχει αντίπαλο στην Τετάρτη προκριματική φάση, την Σέριφ Τίρασπολ άγνωστη και μικρής εμβέλειας ομάδα, προσοχή θα χρειαστεί στον ψυχολογικό τομέα κυρίως, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να μην απολέσουν τη σοβαρότητα τους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν είναι ευχαριστημένη από τη σημερινή ημέρα, θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολη ομάδα με ιδιαίτερα στοιχεία, τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και την ταχύτητα στην επίθεση, βασικό της όπλο ο Αργεντινός επιθετικός, Aguero.
Το τριφύλλι καλείται για μια ακόμη φορά να επιδείξει την ευρωπαϊκή του μαεστρία και να ανατρέψει, τις δυσοίωνες γι αυτόν, προβλέψεις.

Europa League:
Ο ΠΑΟΚ θα έχει απέναντι του στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, την ολλανδική Χέρενφεν . Ομάδα στα "μέτρα" του Δικεφάλου, πιστεύουμε όμως ότι η πρόκριση, θα έρθει στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι και όχι από ένα αποτέλεσμα πρόκρισης του πρώτου παιχνιδιού στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ έχει απέναντι της την Ρουμανική Βασλούι. Εύκολη ομάδα και λογικά δεν θα χρειαστεί μεγάλη καταβολή προσπάθειας από τους κιτρινόμαυρους για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Προσοχή όμως και εδώ, να διατηρηθεί η σοβαρότητα αντιμετώπισης του αντιπάλου σε υψηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com