Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ;

"...Tο μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, το έχει γράψει και ο Νέτας και ο Μπέης στην "Ελευθεροτυπία" είναι μέσα και ΚΚΕ και ΣΥΝ, στην κυβέρνηση Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα δεν έχουν αντιδράσει. Αρα, λοιπόν, πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά (...) Όπως έχει γράψει ο Νέτας και ο Μπέης, είναι πάρα πολύ έγκυρος δημοσιογράφος, η κυβέρνηση Τζανετάκη - ήταν να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Αυτό έχει γραφτεί εδώ και τουλάχιστον είκοσι μέρες, θα το ανακυκλώσω κι εγώ, αν δεν το έχω κάνει ήδη, αλλά δεν αντιδράσανε, δηλαδή ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη".

Πρόκειται για μια δήλωση που έχει πλέον βάλει φωτιά στις τάξεις της Αριστεράς και κυρίως, στην πλευρά του Συνασπισμού.

Είναι η δήλωση του Περικλή Κοροβέση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Θα τη χαρακτηρίζαμε αμφίσημη δήλωση. Από τη μια πλευρά σίγουρα εξυπηρετεί τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ευλογιά, αλλά μια τέτοια δήλωση δε παύει να έρχεται και ως "σωσίβιο" στην υπόθεση, για τον δικομματισμό.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, έχει μπολιαστεί πλέον στην κοινή γνώμη, ότι συνεργάστηκαν με τον πολυεθνικό κολοσσό, σε ιδιαίτερα "γαλαντόμο" κλίμα!

Οι εξελίξεις λοιπόν άφηναν εκτεθειμένα τα δυο μεγάλα κόμματα και φυσικά το σύστημα που εξυπηρετεί, εκ φύσεως, τέτοιες συνδιαλλαγές.

Η δήλωση όμως του κ. Κοροβέση τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι μια δήλωση που επαναφέρει ξανά το κλίμα των Ευρωεκλογών, που με τόσο κόπο καλλιεργήθηκε...
"Ότι όλοι ίδιοι είναι...δεν ασχολούμαι"!

Δε νομίζουμε να το επιβουλευόταν ο κ. Κοροβέσης, αλλά εξυπηρέτησε στο έπακρον τα συμφέροντα που γέννησαν και ανέθρεψαν τους κάθε λογής Χριστοφοράκους, Τσουκάτους και Βαρθολομαίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com