Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΝΗ

Ο Συνασπιμος και ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται υπο "κατοχή" διαρκειας!

Έχουν καταλάβει τον ενιαίο αυτό χώρο της Αριστεράς, νεοφιλελεύθερες και συνάμα παρωχημένες αντιλήψεις, οι οποίες έχουν μπολιαστεί με τα πρόσωπα εκείνα που δρουν τα τελευταία χρόνια στον Συνασπισμό, με διάθεση την "κατάληψη" κάποιας εκ των διαθέσιμων, θέσεων εξουσίας.

Η οπισθοδρόμηση που καταγράφει ο Συνασπισμός και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, δε δείχνει να έχει τέλος, δεν υπάρχει σημάδι ελπίδας το οποίο να προοικονομεί ότι κάποιος, κάπου μέσα σε αυτό το "Αριστερό μπάχαλο", θα πατήσει το φρένο και θα σβήσει τη μηχανή της πτώσης.

Ενδεικτικά είναι και τα σημερινά ρεπορτάζ των εφημερίδων, έντυπα τα οποία πριν μερικούς μήνες δημοσίευαν δημοσκοπήσεις, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε ποσοστά, 12, 14 μέχρι και...18%!
"Γλέζος επικρίνει ΣΥΝ, οι ανανεωτικοί κατά του ΣΥΡΙΖΑ"-Ελευθεροτυπία.
"Ψυχραιμία στο ΚΚΕ, εσωστρέφεια στον ΣΥΝ"-TO BHMA.

Πιστεύουμε ότι όχι μόνο η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο παρακάτω σταυροδρόμι, αλλά και η έξοδος του Συνασπισμού από την κεντρική πολιτική σκηνή κοντοζυγώνει...

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά δυστυχώς για την πλευρά αυτή της Αριστεράς, ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι πληγές "θανατηφόρες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com