Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΤΙ ΘΑ ΜEIΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;


Προσπαθούσα να υπολογίσω το ακριβές χρονικό διάστημα που μας απασχολεί η υπόθεση της Siemens και νομίζω ότι μέτρησα τουλάχιστον 2 χρόνια συνεχούς "απασχόλησης"...

Το σκάνδαλο Siemens είναι ένα διεθνές σκάνδαλο καθώς η γερμανική εταιρία χρησιμοποιούσε πολύ συχνά "λάδι" για να εξασφαλίζει την επικράτηση της σε σημαντικούς διαγωνισμούς

Στις περισσότερες χώρες οι ένοχοι έχουν ήδη οδηγηθεί στη φυλακή καθώς η δικαστική έρευνα έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά . Πάντα διαφορετικά είναι ρε γαμώτο .

Το σκάνδαλο της Siemens έχει μέχρι στιγμής γκρεμίσει εντυπωσιακά αυτό που για κάποιους σήμαινε πολλά , δηλαδή το όνειρο του " εκσυγχρονισμού " . Γκρέμισε το όνειρο της "επανίδρυσης του κράτους" καθώς οι διάδοχοι των "εκσυγχρονιστών" αποδείχθηκαν εξίσου "οπισθοδρομικοί" σε ζητήματα διαφθοράς.

Τις τελευταίες μέρες μπαίνουν σκιές ακόμα και στα κόμματα της Αριστεράς που συμμετείχαν μόλις μερικούς μήνες στη διακυβέρνηση της χώρας .

Άραγε κανείς δεν κώφευσε στο κάλεσμα των Σειρήνων ; Όλοι βούτηξαν το δάκτυλο τους στο μέλι ;

Σε μια χώρα που λατρεύει να ισοπεδώνει τα πάντα , το σκάνδαλο της Siemens προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία απαξίωσης κάθε υγιούς κυττάρου της κοινωνίας μας . Εμπρός λοιπόν!

Ας γίνουμε όλοι το ίδιο . Ας γίνουμε όλοι διεφθαρμένοι , αναίσθητοι , υποτακτικοί .

Ας ψηφίσουμε πάλι ένα από τα γνωστά μέτρια κόμματα που ζητούν την ψήφο μας και μετά ας επιστρέψουμε στη γκρίνια και στη μιζέρια .

Που καιρός για επαναστάσεις... Αφού άρχισε πάλι το Champions League...

Ακόμη ένα εξαιρετικό άρθρο της Παραπολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com