Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Καραμανλής: Θεωρεί ότι το άσυλο, κυοφορεί την βια και τις υλικές καταστροφές όπως το Δεκέμβριο... Aγωνίστηκε να "ψαρέψει" ψήφους εκ των Δεξιών, αλλά μάλλον θα τα καταφέρει καλύτερα αύριο, όπου ο Καρατζαφέρης θα είναι εκτός τηλεμαχίας. Όπως συνήθως, επιδόθηκε σε υστερικούς λεονταρισμούς μακρυά από πολιτική ουσία.

Παπανδρέου: Πολλά σαρδάμ, έχασε τον αρχικό δυναμισμό, ευτυχώς για εκείνον ο κ. Καραμανλής δεν βελτίωσε την εικόνα του. Ακόμη μια φορά θα σημειώσουμε την αντιδραστική θέση του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ για την Ανωτάτη Εκπαίδευση και την δημιουργία Ιδιωτικών Ιδρυμάτων.

Παπαρήγα: Θα είχε αποκομίσει τα θετικότερα σχόλια μας σε σύγκριση με τους υπολοίπους, αλλά συνέχισε σε όλη τη διάρκεια της τηλεμαχίας, να απευθύνετε σαν να είχε απέναντι της κομματικό ακροατήριο.

Τσίπρας: Φρέσκος αλλά χωρίς σαφείς πολιτικές τοποθετήσεις. Ζήτησε την εφαρμογή του Νόμου Πλαισίου προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα εντός των ακαδημαϊκών χώρων...δε το περιμέναμε.

Καρατζαφέρης: Ίδιος και απαράλλακτος, αλλά μάλλον ο περισσότερο κερδισμένος, μιας και με τις τοποθετήσεις του, εμφανίστηκε καταλληλότερος "διαχειριστής" της πολυκατοικίας.

Χρυσόγελος: Το βασικότερο στοιχείο, είναι εκείνο που σχολιάσαμε και αρχικά, δεν δείχνει να είναι κομματικός ακόλουθος αλλά ιδεολόγος. Σίγουρα κάτι σημαντικό κέρδισαν οι Οικολόγοι σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com