Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Δηλώσεις Τσίπρα από την περιοδεία του στη Δράμα:

"Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα κροκοδείλια δάκρυα και το όψιμο υποκριτικό ενδιαφέρον μέρους των μέσων ενημέρωσης και του πολιτικού κόσμου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το πώς θα καταθέσει τα ψηφοδέλτιά του, για το πώς θα συνεχίσει.

Και θέλω να δώσω μια απάντηση. Όσο πιο έκδηλα μας παρουσιάζουν τη λαχτάρα τους να σβήσουν την παρουσία της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς από τον πολιτικό χάρτη, τόσο πιο πολύ θα συσπειρώνουν, όχι μόνο τον κόσμο μας, αλλά και όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Γιατί είναι πια φανερό ότι...

...τα σχέδια αυτοδυναμιών ή μεγάλων συνασπισμών, προκειμένου να προωθηθούν αντιλαϊκές πολιτικές, περνάνε από την εξόντωση του ΣΥΡΙΖΑ και από την μη παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Θα διαψευστούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος με όλες του τις συνιστώσες και πρώτα απ΄ όλα με την μεγαλύτερη συνιστώσα του τον ΣΥΝ, με όλες του τις τάσεις και τα πολιτικά ρεύματα που τον συναπαρτίζουν, να αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια και την προοπτική της ανανεωτικής Αριστεράς στα πολιτικά πράγματα του τόπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com