Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ...;

Διαβάζουμε σήμερα στο κύριο άρθρο του ΒΗΜΑτος, τα παρακάτω:

"O καταιγισμός υπαγορευμένων «παραιτήσεων» και διαγραφών βουλευτών και υπουργών από τη Νέα Δημοκρατία, η συμφωνία των δύο αρχηγών των μεγάλων κομμάτων για τηλεοπτική αναμέτρηση, οι δηλώσεις του κ. Αλμούνια από τις Βρυξέλλες, η άρνηση του κ. Σημίτη να κατέβει στον Πειραιά συνθέτουν μιαν εικόνα όμοια της οποίας δεν έχομε ξαναδεί στην ελληνική πολιτική σκηνή. Οτι οι κινήσεις του κ. Καραμανλή, με καθυστέρηση δώδεκα μηνών (από την περυσινή Εκθεση Θεσσαλονίκης), όχι μόνο δεν αποδίδουν πια το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αλλά δημιουργούν απειλητικό εκλογικό κλίμα σε βάρος του είναι σαφές.

Αντίθετα, η αισιοδοξία που σφραγίζει τον λόγο του κ. Παπανδρέου για ευνοϊκή εξέλιξη οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων βρήκε τόση απήχηση στον ελληνικό λαό ώστε οι διαφορές μεταξύ των αποτελεσμάτων του 2007 και των προβλεπομένων την 4η Οκτωβρίου να αγγίζουν πρωτοφανή όρια, με κάμψη της Νέας Δημοκρατίας στο βορειοελλαδικό της προπύργιο αληθινά πρωτοφανή.

Όλα αυτά τα «εισπράττει» το ΠαΣοΚ, που πρέπει, με τη σειρά του, να υλοποιήσει την υπόσχεση για βασικές μεταβολές στις πρώτες 100 ημέρες της εξασφαλισμένης πια κυβερνητικής του θητείας".

Ένα άρθρο που καταλήγει σε σωστά συμπεράσματα.

Εμάς εκείνο που μας βάζει σε σκέψεις, είναι ότι το Βήμα, "πιέζει" συνεχώς για το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ τις πρώτες 100 μέρες.

Και αναρωτιόμαστε:
Αν το ΠΑΣΟΚ κάνει διάφορα πράγματα κι από εκείνα που υπόσχεται κι από εκείνα που δεν έχουμε ακούσει, αλλά στο ΒΗΜΑ και στον κ. Λαμπράκη δεν αρέσουν...το Βημα θα το ρίξει στις γνωστές και μη εξαιρετέες κολότουμπες;



SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com