Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ...

Διαβάζουμε σήμερα από το ΒΗΜΑτοδοτη:

"Συγκλονιστική αποκάλυψη που εξηγεί τους συσχετισμούς ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές στη Β΄ Αθηνών έγινε μια εβδομάδα πριν από την κάλπη. «Δεν ψωνίζω στο Κολωνάκι» παραδέχθηκε με σπάνια τόλμη και ειλικρίνεια για πολιτικό ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Α. Λοβέρδος σε μια εκ βαθέων συζήτηση με συνεργάτη μου. Η αποκάλυψη προκάλεσε αμηχανία σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους καθώς η ποιότητα των ενδυματολογικών επιλογών του πολιτικού είχε δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Λοβέρδος δεν στερείται των συγκινήσεων και των ευκαιριών για καλό ντύσιμο που μπορεί να προσφέρει η παραδοσιακή αθηναϊκή γειτονιά της ευμάρειας και της επίδειξης, η οποία ετοιμάζεται και πάλι να υποδεχθεί τους σοσιαλιστές.

Πρόκειται λοιπόν για το δεύτερο χτύπημα που δέχθηκε ο εμπορικός κόσμος του Κολωνακίου μέσα σε έναν χρόνο μετά τις επιθέσεις αναρχικών με πέτρες και ξύλα στις βιτρίνες της οδού Σκουφά. Ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών δικαιολόγησε το εμπάργκο στο Κολωνάκι, εξηγώντας ότι προτιμά με σταθερότητα τα καταστήματα και τις μπουτίκ της εκλογικής του περιφέρειας. Είναι γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος τηρεί στη Β΄ Αθηνών κώδικες που ακολουθούν βουλευτές επαρχίας και χτίζει σταθερά προσωπικές σχέσεις με όλο και περισσότερους πολίτες. «Το στοίχημα» αναφέρει «είναι να συναντάς και να γνωρίζεις όλο και περισσότερους από εκείνους που σε γνωρίζουν από την τηλεόραση». Και ασφαλώς να επιβάλλεις εμπάργκο στο Κολωνάκι"
.

Έλα τώρα που δεν έχεις περάσει από το Κολονάκι...έστω μια φορά, έστω για λίγα λεπτά...

Ολόκληρο υπουργικό κουστούμι, που θα το ράψεις...δε γίνεται βρε κ. Λοβέρδο μας, να το αγοράσεις από κάνα συνοικομαγαζο της Β' Αθηνών...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com