Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΡΡΟΕΣ...

Διαβάζουμε στο σημερινό Βηματοδότη:

"Η δημοσίευση δημοσκοπήσεων απαγορεύτηκε, συνεπώς έχουν επιστρατευτεί μέθοδοι του Μαντείου των Δελφών για τη διάδοση των πληροφοριών που προέρχονται από τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις. Συνεργάτης μου που παραμονεύει στους διαδρόμους της Ιπποκράτους άκουσε χθες να λέγεται πίσω από μια κλειστή πόρτα ότι θα έπρεπε να μπει ένας υδραυλικός στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αντιπάλου κόμματος για να συγκρατήσει τις «διαρροές» που εμφανίστηκαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω ψηφοδελτίου. Ο συνεργάτης μου άνοιξε απότομα την πόρτα και ρώτησε: «Πόσο μεγάλες διαρροές;». Το στέλεχος του ΠαΣοΚ ανέβηκε αμέσως σε ένα τρίποδο, μάσησε τσίχλες νικοτίνης (καθώς στην Ιπποκράτους έχει απαγορευτεί το κάπνισμα) και απάντησε με βλέμμα απλανές ότι η Δευτέρα της αντίπαλης συσπείρωσης ήταν χειρότερη από εκείνη της Κυριακής. Τέτοια μαθαίνει η Φάνη και πεισμώνει ακόμα περισσότερo".

Σίγουρα καταλαβαίνει και ο πλέον αστοιχείωτος σε πιο κόμμα, αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται ο Βηματοδότης.

Εμείς απλά να σας ενημερώσουμε ότι είναι αλήθεια , οι διαρροές της ΝΔ, μοιάζουν σαν λάστιχο με δεκάδες "ουλές" σε όλο του το μάκρος.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας...δημιούργησε μερικές "ουλές" ακόμη...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com