Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΠΑΣΟΚ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΣΟΚ
"Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για το αύριο των παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, νέα πορεία. Η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε.

Δεν τίμησε την διπλή λαική εντολή και δεν τήρησε αυτονόητες αρχές και αξίες. Έχει αποκλειστικά την ευθύνη για την βαριά κρίση που περνάει η χώρα Σήμερα δεν αναμετριούνται τα κόμματα αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές.


Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα...


...μεγάλο όραμα που μπορούμε να κάνουμε πράξη μαζί. Έχουμε την γνώση την πολιτική βούληση ,ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις που σέβονται το βιος του Ελληνικού λαού. Λύσεις που υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροπολιτικά και ισχυρά συμφέροντα των λίγων. Έχουμε σχέδιο ανάπτυξης εξόδου από την κρίση που μαστίζει την ζωή των πολιτών. Έχουμε την δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατάει την χώρα καθηλωμένη.

Απευθύνομται σε όλους τους Έλληνες, τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε μια εθνική προσπάθεια για την ενότητα των Ελλήνων που θα βασίζεται στις αξίες και αρχές που όλοι μοιραζόμαστε. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com