Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Διαβάζουμε στο σημερινό Βηματοδότη, για το Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ:

"O κ. Γ. Παπανδρέου δεν έχει οριστικοποιήσει την τελική δωδεκάδα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πολλές από τις φήμες που κυκλοφορούν είναι αστήρικτες, ωστόσο ορισμένα ονόματα, όπως για παράδειγμα εκείνο του κ. Διονύση Σαββόπουλου, έχουν ακουστεί στις κλειστές συσκέψεις. Το όνομα του κ. Σαββόπουλου ακούγεται κάθε φορά που έχουμε εκλογές αφού χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο «όλον ΠαΣοΚ», αλλά οι χοροί δεν κρατούν για πολύ. Ισως ο συνθέτης του «Πονηρού πολιτευτή» να διστάζει να υποστεί την ειρωνεία του πεπρωμένου και να γίνει και ο ίδιος το υποκείμενο του γνωστού τραγουδιού του.

Πάντως πρόσωπο που γνωρίζει τη «συνταγή» του κ. Παπανδρέου για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας διαβεβαίωσε συνεργάτη μου ότι ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με 12 προσωπικότητες σε μάχιμη ηλικία οι οποίες θα αξιοποιηθούν στην κυβέρνηση και στη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού. Με αυτήν τη λογική, εικάζουν κάποιοι στο ΠαΣοΚ, η οικονομολόγος κυρία Τζούλια Κλώνη, η οποία διανύει το 80ό έτος της ηλικίας της, μάλλον δεν θα συγκαταλέγεται στις πλέον αυτονόητες επιλογές".

Εμείς απλά να επισημάνουμε, ότι τα πρόσωπα στο επίπεδο της πολιτικής που καλούνται να υπηρετήσουν, δεν διαμορφώνουν πολιτικές.

Τα πρόσωπα αυτά, καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές, τις πολιτικές της ΕΕ και αν δεν υπάρξει διάθεση ανατροπής της Ευρωπαϊκής πολιτικής στρατηγικής...δύσκολα θα αλλάξει κάτι για το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com