Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ


Ο Καραμανλής σήμερα πήγε στο debate να διεκδικήσει την τελευταία πιθανότητα του να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Η πιθανότητα αυτή βασίστηκε στην αδύναμη επικοινωνιακή ικανότητα του Γιώργου Παπανδρέου καθώς ο Καραμανλής δεν είχε κάτι καινούριο να μας πει . Δεν είχε ούτε έργο να παρουσιάσει ούτε κάποιο σχέδιο για την χώρα .

Το σχέδιο χάλασε...λόγω Παπανδρέου .

Πριν το σημερινό debate , προσπαθούσα να κατανοήσω την επιμονή του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε μια τηλεμαχία με τον Κώστα Καραμανλή την ώρα που είχε ήδη εξασφαλίσει μια μεγάλη διαφορά . Σήμερα , κατάλαβα το γιατί .

Είδαμε τον καλύτερο Παπανδρέου των τελευταίων ετών ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σίγουρος για τον εαυτό του σε ένα στυλ debate που του ταιριάζει . Έπαιξε επιθετικά και κέρδισε . Καμία σχέση με την κακή του εμφάνιση στο debate των 6 .

Ο Καραμανλής ήταν...σκιά του εαυτού του . Ένας πρωθυπουργός που πάει στο debate με βασικά επιχειρήματα την υπόθεση του Χρηματιστηρίου κι ένα ΦΕΚ του 2002 που αποδεικνύει(!!!) ότι ο Παπανδρέου δεν αγαπά το περιβάλλον , είναι ένας απερχόμενος πρωθυπουργός .


Πώς να μην κλέψει τις εντυπώσεις ο Παπανδρέου όταν ο Καραμανλής επιμένει να υποστηρίζει ότι κυβέρνηση με τρόπο διαφανή και χωρίς να υπηρετήσει συμφέροντα ;

Πώς να πείσει ο Καραμανλής όταν παρουσιάζεται και πάλι υπέρμαχος του κλεισίματος στη Βουλής ;

Ο Καραμανλής δεν ανέφερε ούτε μια πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομική κρίση ! Ούτε μια ! Περιορίστηκε στο να σχολιάζει τα λεγόμενα του Γιώργου Παπανδρέου...!

Ξαναγράφω αυτό που έγραψα και πριν το debate . Οι εκλογές δεν θα κρίνονταν σήμερα . Και δεν κρίθηκαν . Τα δυο debates αποτελούν παρελθόν .

Δημοσκοπήσεις δεν θα δούμε να δημοσιεύονται στις εφημερίδες με τη γνώμη των πολιτών για το debate .

Νομίζω ότι σήμερα καταλάβατε όλοι το γιατί...


Όλα τα είπα για μας η Παραπολιτική...αύριο τα γενικότερα σχόλια μας και για τις δυο τηλεμαχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com