Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Ο Αλέκος Αλαβάνος, πήρε την απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια απόφαση που θα δημιουργήσει νέες τριβές και διεργασίες στο χώρο, του Συνασπισμού, κυρίως.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σίγουρα ήταν εκείνος που έβαλα ξανά την Αριστερά στο προσκήνιο, ήταν εκείνος που με μια καταιγιστική σειρά θετικών και έξυπνων κινήσεων, έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ(τον οποίο εκείνος δημιούργησε) προοπτικές μιας νέας δυναμικής και γιατί όχι κυβερνητικής, προοδευτικής επιλογής.

Αλλά...ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είχε "μπουκώσει" από νεοφιλελεύθερους, τυχοδιώκτες καρεκλοκένταυρους. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, πίστεψε πως με ακραίες πολιτικές θα κέρδιζε την εμπιστοσύνη του λαού. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωτίστως ο Αλέκος Αλαβάνος, πίστεψαν πως με λεονταρισμούς και επικοινωνιακά τρικ( ένα από αυτά η προεδρεία του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας) θα κέρδιζαν...τον κόσμο όλο!

Έκαναν λάθος!...

Διέπεσαν σε παραλήρημα, εξουσίας, ξέχασαν ότι κάποτε ήταν Αριστερά...!

Τα ΜΜΕ, φυσικά δεν έμειναν αμέτοχα. Ο σχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακίνδυνος για τα εκδοτικά συμφεροντα, του έδωσαν το βήμα, τον διαφήμισαν, σαν τη μεγάλη ανερχόμενη Προοδευτική δύναμη. Έτσι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ
εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, καθώς εκμεταλλεύτηκε αυτή την προβολή, δημοσιεύοντας, (δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς) τις παλινωδίκες του τάσεις.

Πλέον βρίσκονται σε πολιτικό τέλμα, οι επόμενες μέρες και κυρίως το αποτέλεσμα των εκλογών θα δείξουν το επόμενο μονοπάτι της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com