Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ...

Διαβάζουμε στον σημερινό BHMAτοδότη το παρακάτω ενδιαφέρον απόσπασμα:

"Επίδειξη γενναιοψυχίας κάνουν τα στελέχη της ΝΔ και ας λέει άλλα η καρδούλα τους. Στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο ρωτήθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη πού θα είναι υποψήφια και απάντησε χαριτολογώντας ότι θα είναι στην Α΄ Ευθυνών. Είπε, επίσης, ότι θα δώσει τη μάχη «αναντρανιστά», που σημαίνει με δύναμη και υπερηφάνια. Προς το παρόν οι μόνες βέβαιες μάχες που δίνει η κυρία Μπακογιάννη είναι με τα μαχαιροπίρουνα. Προχθές παρέθεσε πλούσιο κρητικό δείπνο στην οικία Μητσοτάκη στη Γλυφάδα προς τιμήν του πρώην γενικού γραμματέα του ΥΠΕΞ κ. Α. Αγαθοκλή , ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Παρόντες ήταν οι τρεις υφυπουργοί Μ. Βαρβιτσιώτης, Ι.Βαληνάκης και Θ.Κασσίμης, καθώς και αρκετοί διπλωμάτες. Χθες η υπουργός είχε γεύμα εργασίας με τον κύπριο ομόλογό της κ. Μ. Κυπριανού και θεώρησε σκόπιμο καλέσει και την επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Να σας αποκαλύψω ότι μετά το γεύμα οι δύο κυρίες έμειναν αρκετή ώρα μόνες τους αναλύοντας τα μυστήρια της Α΄ Αθηνών."

Το ενδιαφέρον βρίσκεται, στο γεγονός ότι έχουν αρχίσει ήδη τα εκδοτικά συμφέροντα, να αντιμετωπίζουν την κα Μπακογιάννη σαν την ηγέτιδα του κεντροδεξιού χώρου.

Εμείς απλά σας ενημερώνουμε, δεν θα είναι τόσο ρόδινος ο δρόμος της κα Μπακογιάννη για την κατάληψη της αρχηγίας στη ΝΔ.

Η συνέχεια από την
Οκτωβρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com