Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Διαβάζουμε από το σημερινό Βηματοδότη:

"Πάρτι ενηλικίωσης στην πολιτική (με τους παλαιούς όρους, όπου η ενηλικίωση γινόταν στα 21) κάνει απόψε στις εννέα ο εικονιζόμενος στο σκίτσο κ. Τηλ. Χυτήρης στο Jackson΄s της οδού Μηλιώνη στο Κολωνάκι. Στο εν λόγω πάρτι καλεί δημοσιογράφους, νεολαίους, επιστήμονες, ποιητές, αιθεροβάμονες σοσιαλιστές και απλούς ταπεινούς υποστηρικτές. Ο έμπιστος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και αργότερα του κ. Κ. Σημίτη έγινε πρώτη φορά εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ πριν από περίπου 20 χρόνια και εν όψει εκλογών το γιορτάζει με λόγια πνευματώδη, μεζέδες και οινοπνευματώδη.

Κάποιοι λένε ότι ο κ. Χυτήρης όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε πως διαθέτει τη σπάνια ικανότητα να παρευρίσκεται ως ψύχραιμος αυτόπτης μάρτυρας σε όσα αδιανόητα στους κοινούς θνητούς διαδραματίζονται στα απροσπέλαστα δωμάτια της εξουσίας, χωρίς όμως να χάνει την ευαισθησία του για τις πολλές εκφράσεις του ωραίου. Και εννοώ φυσικά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, τις εκφράσεις του ωραίου στην ποίηση, στη λογοτεχνία, στη φιλοσοφία, στην όπερα και στην κλασική μουσική. Αν λοιπόν το αίμα της εξουσίας που κινεί την Ιστορία έλκει εξίσου στοχαστές και βαμπίρ, ο κ. Χυτήρης σίγουρα δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, οπότε όσοι σπεύσουν στο πάρτι του μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς".

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης, είναι ένα από τα πιο ιστορικά πρόσωπα της σύγχρονης Πολιτικής, ποτέ δε βρέθηκε έρμαιο εσωκομματικών - μικροκομματικών γεγονότων.

Αξιόλογος πολιτικός, αλλά κυρίως αξιοπρεπέστατος κύριος.

Να μια σοβαρή και με πολιτικό βάθος, μελλοντική, υποψηφιότητα Πρόεδρου της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com