Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ...!

Διαβάζουμε σήμερα το κύριο άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ:

"H απελθούσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φρόντισε, σε ένα βράδυ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, να προσφέρει σωρηδόν άδειες σε πλήθος κολεγίων και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που διεκδικούν αναγνώριση και αναβάθμιση ακαδημαϊκού επιπέδου. Η νέα υπουργός Παιδείας έκρινε εκείνες τις αδειοδοτήσεις παράτυπες, χωρίς δεσμεύσεις για τους κανόνες λειτουργίας. Και ως εκ τούτου ανακοίνωσε ότι θα διαβουλευθεί με τους εταίρους και την ακαδημαϊκή κοινότητα προκειμένου να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο πλαίσιο παρακολούθησης και ελέγχου των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ορθώς έπραξε. Είναι άλλωστε γνωστό ότι όταν δεν μπορείς να αρνηθείς κάτι, τουλάχιστον φροντίζεις να το ελέγχεις..."

Να πει κάποιος στο ΒΗΜΑ ότι η κα Διαμαντοπούλου δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, όχι επειδή η προηγουμένη κυβέρνηση αδειοδότησε τα κολέγια, αλλά επειδή το ΠΑΣΟΚ, έχει συμφωνησει με την ΕΕ, για την αναγνώριση τέτοιων ψευτοσχολών.

Έχει βάλει την υπογραφή της, ως επίτροπος μάλιστα, η κ. Βάσω Παπανδρέου, στην πρωταίτια οδηγία, 86/41.

Άρα λοιπόν μάλλον βιάστηκε το ΒΗΜΑ να επικροτήσει, για ακόμη μια φορά, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com