Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΔΡΟΜΟΙ..."ΧΑΡΑΤΣΙ"

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει από δω και στο εξής τους οδηγούς που θα κινούνται στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, καθώς θα είναι υποχρεωμένοι, λόγω των έργων, σε πολλά τμήματά της να κινούνται με "βήμα σημειωτόν".

Αρχή έγινε από προχτές στο ύψος του ημικόμβου του Αιγίου, όπου οι οδηγοί θα είναι υποχρεωμένοι για ένα χρόνο να κινούνται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, και σε μήκος 3 περίπου χιλιομέτρων, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες καθαίρεσης και κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Μεγανίτη.

Το "ωραίο" είναι ότι η ιδιωτική κοινοπραξία με ανακοίνωσή της ζητάει την κατανόηση των οδηγών, από την άλλη, όμως, τους ζητάει να πληρώνουν στο ακέραιο το χαράτσι των διοδίων.

Δηλαδή οι οδηγοί και θα ταλαιπωρούνται και θα πληρώνουν πανάκριβα διόδια, που μάλιστα αυξήθηκαν μόλις πέρσι έως και 130%!

Βέβαια, οι μεγαλοεργολάβοι τη δουλειά τους κάνουν...

Το δικαίωμα όμως αυτό τους το έδωσε η πολιτική ιδιωτικοποίησης και του εθνικού οδικού δικτύου που αποφάσισαν, η μία μετά την άλλη, οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ οι βουλευτές τους ψήφισαν από κοινού τις περιβόητες συμβάσεις παραχώρησης.

Ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της αντίστασης, για να καταργηθούν όλα τα διόδια, να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλους τους οδικούς άξονες χωρίς να πληρώνουν χαράτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com