Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ!

Διαβάζουμε το κύριο άρθρο της Καθημερινής:

"Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης δείχνει πως ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θέλει να κερδίσει το στοίχημα της ανανέωσης της παράταξής του με την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Όλα βεβαίως κρίνονται εκ του αποτελέσματος και κατά τους επόμενους μήνες θα φανεί αν το στοίχημα κερδήθηκε, μερικώς ή ολικώς. Είναι πάντως στη σωστή κατεύθυνση. Τώρα είναι η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να ανανεωθεί με νέους ανθρώπους, εκτός κομματικών μηχανισμών, οι οποίοι θα μπολιάσουν μια αδρανή παράταξη με ιδέες και όρεξη για τομές και μεταρρυθμίσεις".


Εξαιρετικά σωστή διαπίστωση!

Η Καθημερινή έχει δίκιο. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στα κόμματα τους, όπου λαμβάνουν σημαντικούς ρόλους.

Είναι τα παιδιά που έχουν μετατρέψει το συνδικαλισμό σε "λοιμώδη νόσο", είναι άνθρωποι που μπορούμε να συναντήσουμε σε οποιαδήποτε Δημόσια υπηρεσία και πολιτεύονται με αυτοσκοπό τους την προσωπική διάκριση!

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ένα βήμα...για να δούμε τι θα κάνει η ΝΔ, αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com