Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ...

Διαβάζουμε από τον σημερινό Βηματοδότη:

"Κάθε δελφίνος περιστοιχιζόταν από πραίτορες. Την πρασινοφορούσα χθες κυρία Ντόρα Μπακογιάννη περιστοίχιζαν οι κκ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Πρ. Παυλόπουλος (ο «θα φύγω μαζί με τον Καραμανλή»...), Κ. Κιλτίδης και Γερ.Γιακουμάτος. Ενας νεοσσός και τρεις «παλιόγεροι» της πολιτικής.

Ο κ. Αντ. Σαμαράς περιστοιχιζόταν από τους κκ. Κ. Μαρκόπουλο, Κ. Τζαβάρα και Β. Μιχαλολιάκο. Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι το παιδί για τα θελήματα του Αντώνη από τότε που ήταν και οι δύο τους παιδιά.

O κ. Δ. Αβραμόπουλος δεν περιστοιχίζεται από βουλευτές υποστηρικτές γιατί δεν έχει κανέναν. Και να είχε θα τον έδιωχνε. Δεν θέλει βαρίδια. Την πάτησε όμως γιατί κάθησε δίπλα του η μαύρη γάτα της ΝΔ, ο κ. Ευ.Αντώναρος .

***
Χθες το απόγευμα άνοιξε το «κατηχητικό» του κ. Νίκου Καραχάλιου. Αναφέρομαι στην εκτός πραγματικότητας εκδήλωση του think tank, Forum 2020. Εκτός πραγματικότητας γιατί είχε τίτλο πώς θα βγει η Κεντροδεξιά από την κρίση. Την ομήγυρη προσπάθησε ανεπιτυχώς να φωτίσει ο Αρης (Σπηλιωτόπουλος) με την ομιλία του. Ανεπιτυχώς γιατί δεν είπε αυτό που πιστεύει- ότι η λύση είναι ο ίδιος.

Ο Βαγγέλης (Μεϊμαράκης) πήγε για να κλέψει καμιά ιδέα. Οσο για τον κ. Αβραμόπουλο, δεν μπορούσε να παραστεί γιατί είχε ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού στο γραφείο του με την κορνίζα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εστειλε ως πρεσβευτή τον κ. ΑριστείδηΚαλογερόπουλο .

Πήγαν και οι απαραίτητοι βρικόλακες. Αναφέρομαι στον κ. Α. Ανδριανόπουλο και στον κ. Ι. Κεφαλογιάννη. Τέλος, εμφανίστηκε και το σκληρό Ολγάκι (Κεφαλογιάννη) που είναι κολλητή του Καραχάλιου. Παιδιά, θα πήξετε να πηγαίνετε σε τέτοιες εκδηλώσεις ώσπου να ξαναδείτε εξουσία".


Αυτό το "όμορφο" κλίμα επικρατεί στην ΝΔ...

Άνθρωποι που προσπαθούν να κατασπαράξουν ανθρώπους μέσα στον ίδιο, πολιτικό χώρο(θα λέγαμε ιδεολογικό αλλά θα γελούσαν πολλοί με αυτό).

Άνθρωποι που αγωνιωδώς ψάχνουν μια καρέκλα, στο κόμμα, στο κράτος για να επιζήσουν...μοιάζει ως το μοναδικό τους μέλημα!

Ατομικισμός, ανθρωποφαγία και άσυλο της διαπλοκής έχει καταντήσει η ΝΔ...

Δεν πιστεύουμε όταν την δημιουργούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να είχε ένα τέτοιο ειδεχθές πολιτικό σινάφι το μυαλό του.

Που να το ήξερε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι εκανες τις συμβουλες του επιτιμου Αβραμοπουλε?????

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com