Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...!

Στο σημερινό Βήμα έχουμε πολλά να παρατηρήσουμε.

Ας ξεκινήσουμε από τον κεντρικό τίτλο της εφημερίδας και την "Κόκκινη γραμμή της Αθήνας στη συνάντηση Παπανδρέου - Γκρουέφσκι".

Χθες όντως είχαμε μια μικρής διάρκειας συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, με τον Σκοπιανός ομόλογο του, αλλά ήταν αναγνωριστικής φύσεως για τη νέα Κυβέρνηση και χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Το παιχνίδι για τα Σκόπια και την ονομασία θα έχει πολύ σημαντικότερες στιγμές στη συνέχεια μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Ως δεύτερο κυριότερο θέμα το Βήμα τοποθετεί την τρομοκρατία, με έναν ιδιότυπο τρόπο, καθώς κάνει αναφορά σε κοινωνικό μέτωπο ενάντια της και αναφαίρετε επίσης σε κινητοποίησης φορέων.

Τώρα τι να σχολιάσει κανείς...

...έχουν βγει δηλαδή τα σωματεία των εργαζομένων και καταδικάζουν την τρομοκρατία;

Διότι αυτοί είναι οι( στην πραγματικότητα) κοινωνικοί φορείς...! Το έγκλημα και τη βία τα καταδικάζουμε όλοι ανυπερθέτως...δεν χρειάζεται να κινητοποιηθεί κάποιος για να το αποδείξει.

Και τέλος, πολύ χαμηλά, βλέπουμε ένα μικρο γαλάζιο περίστυλο με θέμα..."Εκκλήσεις για εκεχειρία στην ΝΔ".

Κυριολεκτικά έχουν σβήσει τα ΜΜΕ, τη ΝΔ και τις εσωκομματικές διαμάχες που μαίνονται. Ακόμη και ο Χατζηνικολάου χθες έβγαλε το θέμα αυτό στις 8:44 σαν να έλεγε τα αθλητικά.

Το γιατί...μάλλον επειδή κατάλαβαν ότι οι κοκορομαχίες στα παράθυρα χωρίς ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο, έκανα ζημιά στη ΝΔ, αλλά κυρίως στην Ντορούλα...!

Θα επανέλθουμε στο τελευταίο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com