Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τα πολλά λόγια είναι περιττά τη συγκεκριμένη ώρα.

Γι αυτό εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποια, δικά μας, συμπερασματικά δεδομένα.

Ύστερα θα σας καληνυχτίσουμε κι από αύριο θα μιλήσουμε για πρόσωπα, κόμματα και καταστάσεις περισσότερο αναλυτικά.

1. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γ. Παπανδρέου, γίνετε ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. Το "χαζοαμερικανάκι", ο "τζεφρι"...το "μαλθακόπαιδο", γίνεται Πρωθυπουργός της χώρας. Επικρατώντας, του "ανυπέρβλητου" εμποδίου, Κ. Καραμανλή. Με επικράτηση ολκής, έναντι αυτού!

2. Όταν ο χαρισματικός ηγέτης, που γνωρίζει να κινεί όμορφα δεξιά, αριστερά τα χέρια του. Που γνωρίζει και δυο λέξεις παραπάνω από τον μέσο Έλληνα, όταν ο κ. Καραμανλής έχασε την στήριξη, των μεγάλων συμφερόντων...ποδοπατήθηκε από τον ίδιο του, τον άβουλο και υπηρέτη εαυτό! Όλη τη νύχτα θα αγωνία να μην γίνει ο χειρότερος όλων, στη ιστορία!(ούτε αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να συγκρατήσει)

3. Το κόμμα ΝΔ, καταβαραθρώνετε και απειλείτε με λιθοβολισμό, από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του. Κορόιδεψε, ατίμασε και πιο "κάφρικα" από κάθε άλλη φορά, γαντζώθηκε πάνω την εξουσία, με τέτοιο τρόπο που την οδήγησε σε ήττα πανωλεθρίας! Μια κυβέρνηση που έχουμε δηλώσει ξανά, δεν αξίζει ούτε καν τον οίκτο μας...!

4. Για τον λαό, ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα πράγματα ζορίζουν για τον λαό από αύριο. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει, σύντομα, να αποδείξει την διαφορετικότητα του από τη Δεξιά και να γίνει επί της πολιτικής ουσίας, προοδευτικό! Αν δεν αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, θα σβήσει από τον πολιτικό χάρτη, ο "πράσινος ήλιος", όπως κοντοζυγώνει να σβήσει η γαλάζια φλόγα!

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου...!

Eλπίζουμε η ελπίδα... να μετατραπει σε αναγέννηση του πολιτικού συστήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com