Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Οι προβοκάτορες έπιασαν δουλειά.

Πριν από τρεις μέρες περίπου, στο Περιστέρι, εμφανίστηκαν κάποια συνθήματα γραμμένα με κόκκινο σπρέι σε τοίχους που καλούν σε "εκδίκηση" και μεταφέρουν μηνύματα του τύπου... "όταν οι μπάτσοι σκοτώνουν τα παιδιά σας τότε θα βγείτε από τα κλουβιά σας".

Οι προβοκάτορες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν και το όνομα του Γιώργου Παπλωματά, για να δημιουργήσουν συνειρμούς για τους δικούς τους σκοπούς.

Ο Γ. Παπλωματάς είναι ο συνδικαλιστής μαθητής, εκλεγμένο μέλος του 15μελούς Συμβουλίου του 1ου Λυκείου Περιστερίου, που πέρσι, το βράδυ της 18ης Δεκέμβρη είχε τραυματιστεί στο χέρι από δολοφονική επίθεση με πυροβόλο όπλο, που εξαπολύθηκε εναντίον 12 μαθητών του 15μελούς που συζητούσαν για τη συμμετοχή του σχολείου τους στο συλλαλητήριο του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα.

Εμείς γνωρίζουμε καλά (και το γνωρίζει και η κοινωνία από την πείρα της)ότι και τότε και τώρα, την απάντηση, τόσο στην κρατική καταστολή, όσο και στις προβοκατόρικες ενέργειες που έδιναν πάτημα για ένταση της καταστολής, την έδωσε και τη δίνει το οργανωμένο, περιφρουρημένο, μαζικό κίνημα των εργαζομένων και της νεολαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com