Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...

"Πιστεύω ότι εξυπηρετούνται και συμφέροντα μέσω της τρομοκρατίας συγκεκριμένα. Συμφέροντα πάσης φύσεως, πολιτικά και επιχειρηματικά και άλλα πολλά. Συμφέροντα γενικά".

Αναμφίβολα δεν είναι "στον αέρα" η εκτίμηση της Μαριέττας Γιαννάκου, όπως την εξέφρασε χτες μιλώντας στον "ΑΘήνα 9.84", προβλέποντας μάλιστα ότι "η τρομοκρατία στην Ελλάδα θα τραβήξει πολύ".

Δε γνωρίζουμε αν η τρομοκρατία υπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως διατείνεται η πρώην υπουργός.

Αυτό που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, εντός και εκτός της χώρας μας, είναι ότι η τρομοκρατία διαπλέκεται με διάφορες κρατικές υπηρεσίες, ντόπιες και ξένες, και η δράση της εξυπηρετεί συγκεκριμένους στόχους:τη συκοφάντηση του του κοινωνικού κινήματος, τη δικαιολόγηση ενίσχυσης των μηχανισμών παρακολούθησης και καταστολής, κοκ.

Με άλλα λόγια "τα συμφέροντα γενικά" τα οποία εξυπηρετούνται από την τρομοκρατία είναι τα άμεσα αλλά και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των ισχυρών οικονομικών δυνάμεων.

Αν στο πλαίσιο αυτό εξυπηρετούνται και ειδικότερα, επιμέρους, επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα, θα είχε ενδιαφέρον μια πιο συγκεκριμένη αναφορά από την Μ. Γιαννάκου...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com