Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ...!

Το έργο ήταν, για μια ακόμα φορά, κακοστημένο.

Από τη μια πλευρά, εκείνοι που πασχίζουν ντε και καλά να παρουσιάσουν ως τάχα μου σημαντικό κινηματικό και κοινωνικό μέγεθος τον λεγόμενο "αντιεξουσιαστικό χώρο".

Από την άλλη, οι λεγόμενοι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας" που έβγαλαν όλη την προϋπηρεσία τους στο προσκήνιο, ώστε να δημιουργήσουν μια εικόνα "επιχειρησιακής ετοιμότητας".

Κάπως έτσι, μια συγκέντρωση και μια πορεία με χιλιάδες διαδηλωτές, προσπάθησαν να τη μετατρέψουν σε φτηνό αστυνομικό δελτίο περί των 300 προσαγωγών που έγιναν για λόγους επίδειξης από τους "Προστάτες του πολίτη" και των ισάριθμων "απελευθερώσεων", όταν πια το σχετικό ντεκόρ των "συλλήψεων" είχε ήδη μεταφερθεί στα κανάλια και είχε επιτελέσει το ρόλο για τον οποίο το κατασκεύασαν οι "Προστάτες"...

Κάπως έτσι, μια από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος και παλμό λαϊκή υπόμνηση ότι ο αγώνας του Πολυτεχνείου συνεχίζεται...

... επιχείρησαν να τη χρησιμοποιήσουν σαν βατήρα για να μπορεί ο κ. Χρυσοχοΐδης να περιδιαβαίνει τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ως ανθοστεφανωμένος και αυστηρός (πλην δίκαιος) "σερίφης"...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com