Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Δε θυμόμαστε να έχουμε σχολιάσει ξανά στο παρελθόν τον Γ. Τράγκα και την εφημερίδα του, Η Χώρα.

Ήρθε λοιπόν κι αυτή η στιγμή για το Πειρατικό Press.

Αλλεργία με την Μπακογιάννη και το ενδεχόμενο να αναλάβει την Προεδρία της ΝΔ έχει ο Τράγκας κι έτσι δεν την έχει αφήσει σε χλωρό κλαδί.

Σήμερα μάλιστα του δίνετε το έναυσμα από τις δημοσκοπήσεις για τον υπέρτιτλο..."το ποτάμι της βάσης πνίγει μηχανισμούς και τζάκια"!

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως ποτέ η Χώρα δεν στήριζε τα γραπτά της σε ανεδαφικές πληροφορίας ή σχόλια. Ήταν πάντα τεκμηριωμένη σε ότι υποστήριζε για τα εσωτερικά της ΝΔ, αυτό κάνει και σήμερα.

Έτσι λοιπόν ο Σαμαράς έχει περάσει μπροστά από την Ντόρα και δείχνει κυρίως να αγγίζει πλειάδα κοινωνικών ομάδων και να διευρύνει τις πολιτικοκοινωνικές επιρροές του, σε αντίθεση με την Ντόρα που ηγείται ενός σκληρού κομματικού μηχανισμού.

Αυτόν τον μηχανισμό τον έχει γνωρίσει ο Λαός και δεν θέλει να τον δοκιμάσει ξανά, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει στον Σαμαρά ότι δεν πρόκειται για πολιτικό - νταβατζή κι έτσι τα πράγματα έχουν αντιστραφεί.

Το τέλος αυτής της μάχης θα έχει ενδιαφέρον...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com