Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΕΙΓΕΙ...!

Αντιγράφουμε όπως μεταδόθηκε η είδηση από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

"Μια συμμορία στο Περού φέρεται ότι σκότωσε δεκάδες χωρικούς με σκοπό να πουλήσει το λίπος τους για να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα ομορφιάς, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.

Τέσσερα μέλη της συμμορίας, που είναι γνωστή με την ονομασία Los Pishtacos - λέξη που αναφέρεται σ' ένα δαίμονα που σκοτώνει τα θύματά για να πάρει το λίπος τους - συνελήφθησαν, ενώ επτά παραμένουν ασύλληπτα. Η Αστυνομία νωρίτερα είχε κατασχέσει από μία εταιρεία μεταφορών στη Λίμα ένα πακέτο που περιείχε ανθρώπινο λίπος.

Η συμμορία πιστεύεται ότι δρούσε εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, μεταξύ αυτών και παιδιά, από τις επαρχίες Χουανούκο και Πάσκο...

Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων δεν είναι γνωστός, αν και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα φτάνει τους 60. Τα θύματα θα πρέπει να ήταν «πολυάριθμα», αν κρίνει κανείς από την ποσότητα του λίπους που πουλήθηκε, δήλωσε ο ερευνητής της Αστυνομίας, Εουσέμπιο Φέλιξ Μούργκα.

Το λίπος των θυμάτων λέγεται ότι πωλούνταν προς 15.000 δολάρια το κιλό σε ευρωπαϊκές εταιρείες που φτιάχνουν προϊόντα ομορφιάς. Θεωρείται, επίσης, πιθανό η συμμορία να έκανε και εμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

Το ανθρώπινο λίπος, όπως και το λίπος από τους χοίρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σαπουνιών".

Είναι φανερό πως η βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος έχει ξεπεράσει όλα τα όρια της σαπίλας και της απανθρωπιάς.

Επείγει πλέον να αντικατασταθεί για να σωθεί ό ίδιος ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com