Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Διαβάζουμε από το Zougla.gr:

"Τον επόμενο Μάρτιο αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Το νομοσχέδιο, όπως είπε ο υπουργός, δεν θα βασίζεται σε λογική τεκμηρίων αλλά σε ένα νέο «πόθεν έσχες» όπως και στην καλύτερη αποτύπωση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, στις φορολογικές δηλώσεις οι οποίες θα υποβληθούν το 2010 θα αποτυπώνονται όσο το δυνατόν πληρέστερα όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογουμένων αλλά και οι δαπάνες διαβίωσής τους.

Επισημάνθηκε επίσης πως υπάρχει στην Ελλάδα ένας πολύ μεγάλος πλούτος που φοροδιαφεύγει, ενώ για τις φοροαπαλλαγές ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι θα καταργηθούν όσες δεν έχουν κοινωνικό όφελος".

Αν διαβάζατε προεκλογικά αυτό το άρθρο χωρίς να γνωρίζατε, που ανήκει ο κ. Παπακωνσταντίνου...σε ποιο πολιτικό σχήμα θα τον τοποθετούσατε;

Για αναρωτηθείτε λίγο, διαβάστε ξανά το παραπάνω απόσπασμα και σκεφτείτε...αλλά ανατρέξτε και λίγο στη μνήμη σας, θυμηθείτε τι μας έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά.

Εμείς με δυσκολία, δε θα τον τοποθετούσαμε στην ΝΔ...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com