Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Σε εξαιρετικά διαφοροποιημένο κλίμα η Καθημερινή!

Ούτε καν τη διαφήμιση στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου της, για τις εκλογές της ΝΔ δεν έχει. θα την έχετε παρατηρήσει..."ψηφίζουμε για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζουμε για το αύριο της Ελλάδας".

Αφήστε καλύτερα το αύριο της χώρας μακριά από το αύριο της ΝΔ, διότι αν μοιάζει το ίδιο μαύρο το αύριο της χώρας όσο το μέλλον της ΝΔ, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα σαν χώρα.

Περνώντας ξανά στον σχολιασμό της Καθημερινής, διακρίνουμε μια εφημερίδα μακρυά από μηχανισμούς(πολιτικούς), μπορεί και να μας ξεγελά με τα πρωτοσέλιδα της.

Βέβαια δεν επιλέγει να μιλήσει καθόλου για τον χθεσινό εορτασμό του Πολυτεχνείου, αλλά από το να συκοφαντήσει το γεγονός...ίσως είναι και προτιμότερο.

Εμείς κρατάμε πως μια εφημερίδα από τα γνωστά, καθημερινά έντυπα δεν επέλεξε ούτε εικόνα καμένων κάδων, ούτε εικόνα ΜΑΤατζιδων να συλλαμβάνουν νέους για να πλασάρει μαζί τους τον τίτλο...Πολυτεχνείο 2009!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com