Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Μιας και η εβδομάδα αυτή είναι πιο χαλαρή σε ειδήσεις και γεγονότα, ας ασχοληθούμε και με κάτι πιο ευχάριστο...το ποδόσφαιρο!

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά την επιβλητική επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 1-0.

Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εφέτος είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ξέρει τι θέλει και έχει την εμπειρία να το πάρει.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν δείχνει να ξέρει γιατί αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα, αλλά έχει και τεράστιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης, χωρίς τρεξίματα πως θα προχωρήσει;

H AEK φυτοζωεί ενώ η μεγάλη έκπληξη μέχρι τώρα είναι η Καβάλα που φαίνεται να διεκδικεί θέση για Ευρώπη, βρίσκεται στην 5η θέση.

Ένα πρωτάθλημα κατά λοιπά, χαμηλής ποιότητας χωρίς γεμάτες κερκίδες και "άδειο" από θέαμα...!

Πότε το ποδόσφαιρο μας θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά; Όταν οι παράγοντες ασχοληθούν σοβαρά με το άθλημα και δεν χρησιμοποιούν τις ομάδες αποκλειστικά για "ξέπλυμα" χρημάτων...!

Επόμενη αγωνιστική στις 5/1/2010...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com