Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Καλή σας μέρα...!

Το Πειρατικό βαρέθηκε να σχολιάζει τα ίδια και τα ίδια και εκμεταλλευόμενο τις γιορτινές μέρες ξεκουράζεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Θα επανέλθουμε το Σάββατο για να σχολιάσουμε τα των Κυριακάτικων εφημερίδων, την Κυριακή θα σας γράψουμε μερικά πραγματάκια για τον Προϋπολογισμό που υπερψηφίστηκε χθες στη Βουλή και τέλος τη Δευτέρα θα κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση της χρόνιας μέσα από τα άρθρα του Πειρατικού.

Σκεφτόμαστε από την νέα χρόνια το Πειρατικό να αλλάξει των τρόπο των δημοσιεύσεων του και να περιοριστεί σε μια ανά ημέρα. Σε έκτακτες περιστάσεις θα ακολουθούμε την στάση που τηρούμε μέχρι σήμερα.

Αλλά ακόμη το σκεφτόμαστε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!


1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com