Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!

"Το μείγμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός ήταν ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής που βρίσκεται κοντά στις θέσεις που εκφράζουν οι εργαζόμενοι" (Γ. Παναγόπουλος, χτες στο Θέμα FM).

Οταν αυτή είναι η τοποθέτηση του προέδρου της ΓΣΕΕ απέναντι στις αντιλαϊκές προθέσεις που προετοιμάζει η κυβέρνηση, η ΝΔ υπο τις οδηγίες της ΕΕ, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για ψευδαισθήσεις για το ρόλο που παίζουν και κυρίως θα παίξουν το επόμενο διάστημα οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ όχι μόνο δε "βλέπει" πουθενά τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, που προαναγγέλνει με σχετική σαφήνεια η κυβερνηση, αλλά εμφανίζεται πανέτοιμος να συμμετέχει στο "διάλογο" με στόχο να βάλει πλάτες για να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα και με "κοινωνική συναίνεση".

Οι εργαζόμενοι όμως τους έχουν πάρει χαμπάρι, ξέρουν ότι χρόνια τώρα ξεπουλάνε τα δικαιώματά τους, τους βάζουν απέναντι μαζί με τις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν τετοιες πολιτικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com