Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Με τι Γεύση το θες?

Θεωρώ ότι η ρίγανη είναι αρωματικό φυτό! Όμως πριν απο λίγο κοίταξα δεξιά μου και είδα ένα παραπεταμένο σακουλάκι από πατατάκια! Γράφει πάνω με γεύση ρίγανη!!! Τι μας λες ρε φίλε μήπως να την φουμάρουμε κιόλας και να μην την φάμε μονο την ρίγανη? Είστε σοβαροί και λέτε γεύση ρίγανη??? Που ο Θεός να κάνει ρίγανη αυτά που μας δίνουν να φάμε δηλαδή! Ακόμα η γεύση κλασική τι στην οργή είναι? αν καταλάβει κάποιος ας μου πει να μάθω κι εγώ!!! Δηλαδή είναι κάτι σαν την μουσική την κλασική??? και τελοσπάντων η κλασική γεύση που έχουν τα πατατάκια είναι ΤΙΝΓΚΑ στο αλάτι??? Αλμυρή είναι η πατατά δηλαδη??? ΕΛΕΟΣ!!! Δεν νομίζω να τα έχουν σκεφτεί πολλοί αυτά απλά τα λέω γιατί το σωστό να λέγεται κοιμόμαστε και μάλιστα βαθειά και πιστέυουμε οτι μλκ ακούσουμε!


Τέλος ακολουθεί πολιτική διαφήμηση!!!::: 1 κόμμα το Α έχει μια πολιτική σε έναν τομέα και κυβερνάει με αυτήν! 1 άλλο κόμμα το Β έρχεται στην κυνέρνηση και την καταργεί την πολιτική του κόμματος Α στην πρώτη τετραετία! Επανεξελέγεται όμως και την δεύτερη τετραετία επαναφέρει την πολιτική του κόμματος Α!... Τώρα τι στάση είναι σωστό να κράταει το Α κόμμα? Ακούω τις απόψεις σας!!!
Για να "χαλαρώσει" το κλίμα οι γεύσεις και για να ανάψουν τα αίματα η "διαφήμηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com