Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

"...το μέλλον της παράταξης..." ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη!

Αυτό εδώ είναι το επίσημο έγγραφο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης με το οποίο δίνονται οι κατευθυντήριες γραμμές προς του "ΔΑΠιτες" για τον τρόπο προσέλκυσης των νεοεισαχθέντων σπουδαστών:


πηγή:ΠΡΕΖΑ TV
Είναι ξεκάθαρο μέσα από αυτό το έγγραφο (όπου παρόμοια του κυκλοφορούν ανα τη Ελλάδα σε κάθε πόλη με Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ) ότι προσπαθούν με ένα καλοστημένο σύστημα να προσελκύσουν τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που θα τους δείξουν εκείνοι ως νέοι και άπειροι στον χώρο του Πανεπιστημίου/ΤΕΙ.

Ακόμη προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε πολίτικη συζήτηση σαν ο "διάολος το λιβάνι" λες και δεν είναι συνδικαλιστική παράταξη η οποία έχει συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις,
"δεν μιλάμε ποτέ για πολιτικά.."!

Επίσης δείχνοντας την ανανδρία και την υποκρισία συνάμα που τους διακατέχει δεν παραδέχονται ότι είναι παράταξη προσκείμενη στη Ν.Δ., αλλά μια
"ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη...που καλύπτει τα κενά της γραμματείας".

Στόχος τους όπως φαίνεται από το έγγραφο αυτό να εντάξουν τους σπουδαστές σε δικές τους "γαλάζιες" παρέες, "
Γενικά δείχνουμε στους εγγραφόμενους ότι είμαστε μια ωραία παρέα και έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα"

Αυτοσκοπός της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όπως αναφέρει στην αρχή το έγγραφο είναι να βγει κερδισμένη ως παράταξη
"οι εγγραφές..διαμορφώνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό το 1ο έτος, το μέλλον δηλαδή της παράταξης τόσο από πλευρά κάλπης όσο και από πλευρά δυναμικής στελεχών".
Καμία αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανώτατη Εκπαίδευση, καμία αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, στην σίτιση, την στέγαση, τις μεταφορές, μόνη επιδίωξη τους...το μέλλον της παράταξης...!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na sumfwnhsw mazi sou alla eprepe na anafereis oti me thn idia h paromoia "epeixhrhssh" droun k oi upoloipes parataxeis...oles to melon ths parataxhs kai katepektash tou kommatos koitane! oxi mono h DAP.
SPOUDASTHS TEI HRAKLEIOU

Πειρατικό Press είπε...

ΣΧΟΛΙΟ Γ.Χ.
Φιλε σπουδαστη σε ευχαριστουμε καταρχας για το σχολειο σου. Αυτο το αρθρο το δημοσιευσα εχοντας πληρη γνωση της καταστασης που επικρατει με τις συνδικαλιστικες παραταξεις στο συνολο των ιδρυματων.Με τα στοιχεια που ειχα στα χερια μου οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να αναφερθω σε αλλες παραταξεις, διοτι οταν σχολιαζουμε καποιον πρεπει να εχουμε και τα στοιχεια που επιβεβαιωνουν το σχολιο.Αυτο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι οτιδηποτε στοιχειο ερθει στα χερια μου για οποιαδηποτε παραταξη θα το δημοσιευσω!

Ανώνυμος είπε...

otan sou poulane les kai einai euaggelio ton rizospasth sta dialeimata sta amfitheatra ti einai re paidia? foiththes eimaste re oxi sundikalhstes!!!
foithths Panepistimiou Krhths

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com