Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ελλειμμα 53,7 εκ .Ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

"-'Ελλειμμα 53,7 εκ .Ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από 12.5.2003
-Σήμερα 5 χρόνια μετά δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος και δεν έχει επιβληθεί καμία διοικητική ποινή

Την 12.5.2003 η Τεχνική εταιρία του Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΤΕΑΛΑ) εξέδωσε δύο επιταγές ποσού 53,7 εκ. Ευρώ προς τον Δήμο Άνω Λιοσίων. Ο Δήμος Άνω Λιοσίων προσκόμισε τις επιταγές στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να πληρωθούν ( Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που λειτουργεί στην ΔΟΥ Άνω Λιοσίων είναι βάσει νομοθεσίας το Ταμείο του Δήμου).

Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έδωσε μία επιταγή 53,7 εκ Ευρώ υπέρ του...


Δήμαρχου Άνω Λιοσίων η οποία κατατέθηκε στον λογαριασμό της Τεχνικής εταιρίας του Δήμου Άνω Λιοσίων.
Όμως οι επιταγές της τεχνικής εταιρίας του Δήμου Άνω Λιοσίων ήταν ακάλυπτες και ο υπάλληλος Κ.Μπράβος κατά παράβαση της διαδικασίας μετέβη στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου είχαν σταλεί οι επιταγές για κατάθεση στον λογαριασμό του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και επέστρεψαν τις επιταγές στον Δήμαρχο Άνω Λιοσίων με αποτέλεσμα την δημιουργία ταμειακού ελλείμματος 53,7 εκ Ευρώ.
Το παραπάνω περιγράφεται στον πόρισμα των Επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών 93/14.11.2003.

Σήμερα 5 χρόνια μετά την δημιουργία του ελλείμματος δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος ούτε από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αλλά ούτε από τον νέο Δήμαρχο Άνω Λιοσίων για να μάθουμε που πήγε αυτό το ποσό!!!

Δεν έχει επιβληθεί καμία διοικητική ποινή κατά αυτών που ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο 53,7 εκ Ευρώ δηλαδή πρώην Δήμαρχο Άνω Λιοσίων κ.Ν.Παπαδήμα, Πρόεδρο Παρακαταθηκών και Δανείων κ.Βιντζηλαίο, ελεγκτή ΟΤΑ Κ.Μπράβο, Προϊστάμενο Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Άνω Λιοσίων κ.Ν.Βερούτη αλλά παραμένουν στην θέσεις τους.
Η συγκάλυψη είναι πλήρης.
Αν κάποιος όμως πολίτης χρωστούσε π.χ 10.000 ευρώ θα του έπαιρναν το σπίτι.
Δεν τρέχει μία γιατί "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" (53,7 εκ Ευρώ λείπουν και κανείς δεν έχει κάνει έλεγχο να βρει που πήγαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com