Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

H Χούντα ζει

8000 αστυνομικούς επιστρατεύει η Ελληνική Κυβέρνηση, μόνο στην Αθήνα, για τον εορτασμό της επετείου της 17Νοέμβρη. Μάλιστα οι αστυνομικοί θα βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλα τα κεντρικά σημεία της Αθήνας από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, για τυχόν επεισόδια.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση επεισοδίων θα επεμβαίνουν μόνο εφόσον τους δοθεί εντολή από τους επικεφαλής των μέτρων στο κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας, που εδρεύει στο 2ο όροφο του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (κρατήστε το αυτό!)

Εκεί θα βρίσκονται και 3 εισαγγελείς, οι οποίοι θα παρακολουθούν από τις κάμερες ασφαλείας τα τεκταινόμενα και εφόσον διαπιστώνουν κάτι μεμπτό, θα δίνουν εντολή για προσαγωγές ή συλλήψεις. Σε γενική επιφυλακή θα βρίσκονται 40 εισαγγελείς.

Και φέτος θα συγκροτηθούν οι αστυνομικές «ομάδες ελέγχων» που θα επιτηρούν σε δρόμους, στέκια και σημεία συγκέντρωσης ατόμων ύποπτων για πρόκληση επεισοδίων και θα προχωρούν σε προληπτικούς ελέγχους και προσαγωγές.

Ενώ οι «ομάδες συλλήψεων» έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα να… ξεχωρίζουν τους ταραξίες σε περίπτωση έντασης και να προχωρούν στη σύλληψή τους.


Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, που θα αποτελούνται από περίπου 80 άτομα, τα οποία θα φορούν τις πυρίμαχες στολές αμίαντου, θα επιτηρούν το μπλοκ των «γνωστών-αγνώστων», ώστε οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων να αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει της.

8000 αστυνομικούς κατεβάζει η Κυβέρνηση στους δρόμους, φοβούμενη τις τυχόν αντιδράσεις του κόσμου, θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη Δημοκρατία που εκπροσωπεί, με την όποια διαφωνεί κάθετα πάνω από το 60% του Ελληνικού λαού...

H Χούντα ζει.
Απόδειξη όλα τα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com