Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Εξάρχεια-Ένας ανήλικος πέθανε

Από χθες το βράδυ παρακολουθούμε τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στα Εξάρχεια και σιγά σιγά σε πόλεις της χώρας μας. Έιναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε πέρα των δεδόμενων για τα οποία συμφωνούν όλοι. Ένας ανήλικος λοιπόν τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο αστυνομικού (οι λόγοι αδιευκρίνηστοι ακόμα καθώς και ο σκοπός αν ήταν η δολοφόνια ή ο εκφοβισμός). Το παιδί με την παρέα του (αναρχικούς ή όχι) συναντήθηκε με 2 ειδίκους φρουρούς και άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο που πηγέ το άψυχο κορμί του στον Ευαγγελισμό.
Όλο το βράδυ γίνονται πορίες και διαδηλώσεις και δημόσιες φθορές και βανδαλισμοί (σε πανεπιστήμια και δρόμους) στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται και άλλες και σε αλλές πόλεις!!! 2 Υπουργοί υπέβαλαν την παραίτηση τους για λόγους εφθιξίας-οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές από τον Πρωθυπουργό.
Πάντως, δεν είναι κάτι που θα φέρει πίσω την ψυχή του παιδιού, το αν καεί ένα αυτοκίνητο ή αν κρεμαστούν οι αστυνομικοί! Αν έφταιγαν οι κακές παρέες ή αν είχε ψυχολογικά ο ειδικός φρουρούς απο καψώνια που του είχαν κάνει θα το μάθουμε σύντομα απο την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!!!
Το θέμα είναι πολύ σημαντικότερο και είναι θέμα δημοκρατικού πνεύματος το οποίο δεν έχει κανείς όπως φαίνεται είναι ένα πρόβλημα κοινωνικής συνοχής! Παραθέτω μερικές λέξεις-φράσεις για σκέψη αφού το θεωρώ ότι το εποικοδομητικότερο μπορεί να κανει κάποιος πριν από την κηδειά του παιδιού και ενώ υπάρχουν συνεχως νέες εξελίξεις!
Δημοκρατία, εμφύλιος, φασισμός, δεξία, αριστέρα, αναρχία, χούντα, διαδηλώσεις, βανδαλισμοί, παίδεια, αστυνομία, νεύρα, μαγκία, διαφθορά
"ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ Η ΩΡΑ 6:29 ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com