Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΤΑΞΕΙ, το καταλάβαμε. Η κυβέρνηση θα πάρει αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα το 2009, όχι επειδή θέλει το κακό μας, αλλά γιατί είναι «υπεύθυνη» και δεν μπορεί να μας κακομάθει.

Ήταν σαφέστατος ο πρωθυπουργός στο σχετικό του μήνυμα, το οποίο διάνθισε με τη γνωστή κινδυνολογία για την επερχόμενη καταστροφική οικονομική κρίση.

Διότι πώς να το κάνουμε, δεν μπορεί να καίγεται ο πλανήτης ολόκληρος και εμείς να ζητάμε αυξήσεις μισθών, παροχές Υγείας και Ασφάλισης, Πρόνοια, πολιτική προστασία και ό,τι άλλο «μας κατέβει».

Πρέπει, προφανώς, να σοβαρευτούμε και να δείξουμε «υπεύθυνη στάση», όπως η κυβέρνησή μας.

Μάλιστα, ο Αλογοσκούφης το έχει προχωρήσει περισσότερο το πράγμα. Μας προτρέπει να μην προσπαθούμε να αποφύγουμε τους φόρους και ει δυνατόν να ...«καρφώνουμε» και το γείτονα όταν το κάνει.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει τις ...ενστάσεις του. Μας λέει ότι πρέπει να συμπεριφερθούμε
Δεν παζαρεύω!ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, αφού όμως πρώτα η χώρα αποκτήσει μια κυβέρνηση «με σχέδιο».

Δηλαδή ...αυτούς. Τους καλύτερους στο σχεδιασμό, τους έχοντες «πράσινα» «σοσιαλιστικά» οράματα.

Τότε, μάλιστα, θα αξίζει τον κόπο η λιτότητα, θα έχουν νόημα οι αυξημένοι φόροι που θα πληρώνουμε και ουσία το ξεπούλημα οποιασδήποτε περιουσίας έχει απομείνει στο Δημόσιο.

ΤΕΛΙΚΑ όλοι ...κάτι θέλουμε από τη νέα χρονιά. Όμως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξαν καθόλου τις αναζητήσεις τους. Συνεχίζουν να ψάχνουν για ...ηλίθιους.

Κι όταν δεν τους βρίσκουν προσπαθούν να τους δημιουργήσουν. Οι ψευτοκαυγάδες, οι άνευ ουσίας σκανδαλολογίες, τα «λίφτινκ» των ανασχηματισμών πού αλλού μπορούν να στοχεύουν;

Στο να εναλλάσσονται «μπλε» και «πράσινοι» στην εξουσία, ώστε να «περνούν αυτοί καλά» κι εμείς όσο χειρότερα γίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com