Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Αθωώνουν ουσιαστικά το Ισραήλ για τη σφαγή

Σ' ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και παραπλάνησης του ελληνικού λαού έχουν επιδοθεί κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τη δολοφονία του παλαιστινιακού λαού, αλλά την ίδια ώρα, ευθυγραμμιζόμενοι απόλυτα με τις ενέργειες και τις θέσεις των Αμερικανών και Ευρωπαίων, εξισώνουν τους θύτες Ισραηλινούς με τα θύματα αμάχους Παλαιστίνιους.

Η ελληνική κυβέρνηση με «την παροχή 28 τόνων ιατροφαρμακευτικού υλικού» στα νοσοκομεία της Γάζας προσπαθεί να ...εξευμενίσει τη στάση της που εκφράζεται διά στόματος υπουργού Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη, η οποία αρνείται να καταδικάσει την ισραηλινή επιδρομή, επιρρίπτοντας ευθύνες στη «Χαμάς» για την έναρξη της σφαγής.

Το ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρό του, Γ. Παπανδρέου, δηλώνει ότι «στηρίζει την πρόσφατη έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα». Ως πρόεδρος επίσης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γ. Παπανδρέου ζητά «την οργάνωση αποστολών στην περιοχή για την υποστήριξη κάθε μορφής ανθρωπιστικής βοήθειας», για να συγκαλύψει ότι καταδίκασε γενικά και αόριστα «κάθε πράξη βίας» σπεύδοντας να αποδώσει «πράξεις τυφλής βίας και στις δύο πλευρές».

Στηρίζοντας αποστολές «ανθρωπιστικού υλικού» επιχειρούν να κουκουλώσουν τις πολιτικές τους ευθύνες και θέλουν να αποκρύψουν ότι έχουν συνυπογράψει τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς για την «ευρεία Μέση Ανατολή», επιχειρησιακό τμήμα των οποίων αποτελούν και οι δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com