Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γύρο στις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι, τραυμάτισαν σοβαρά τον, 21ετών, αστυφύλακα Αδαμάντιο Ματζουρανη στα Εξάρχεια. Ο αστυνομικός που χτυπήθηκε είναι αρκετά σοβαρά αφού έχει βληθεί σε ήπαρ,έντερο, πνεύμονα! Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς να έχει διαφύγει το κίνδυνο.

Ο αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία με διμοιρία των ΜΑΤ στη περιοχή, αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας αστυνομικός της διμοιρίας ΔΕΝ φορούσε ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ, φαίνεται δεν το θεώρησαν και τόσο απαραίτητο οι ανώτεροι τους!



Οι δράστες μάλλον αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς πυροβολώντας πάνω από 20 φορές και φαίνεται να πυροβόλησαν με δυο όπλα, ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι 9 mil. Δυο σφαίρες πέτυχαν τον έναν αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά στον Ερυθρό Σταυρό. Από ότι φαίνεται είχαν σκοπό να σκοτώσουν και όχι απλά να εκφοβίσουν οπότε η κατάσταση έχει γίνει πολύ σοβαρή. Πρέπει να έχει σχέση το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίων των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου. Στα Εξάρχεια γίνονται αρκετές προσαγωγές ενώ αστυνομικοί στην πλατεία έριχναν δακρυγόνα για να βγαίνει ο κόσμος από τις καφετέριες.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως...δολοφονούν έναν 15χρονο στα Εξάρχεια και μετά από λίγες μέρες στέλνουν στη περιοχή διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα. Δε θέλουμε να τρομοκρατήσουμε αλλά το 2009 μόλις μπήκε και ήδη μετράμε θύματα και σφαίρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com