Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ

.
Σοβαρά επεισόδια έγιναν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά όταν έφτασαν οι αγρότες από την Κρήτη και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αγρότες έφεραν μαζί τους περίπου 145 αγροτικά αυτοκίνητα και 65 τρακτέρ.
Στον Πειραιά δυνάμεις των ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, απαγόρευσαν στους αγρότες να κινηθούν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της Αθήνας και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση...χημικών για να μη βγουν τα τρακτέρ και τα άλλα αγροτικά οχήματα από το λιμάνι του Περαιά αλλά οι αγρότες απάντησαν εκσφενδονίζοντας πέτρες και πατάτες. Ομάδα αγροτών έριξε τα κάγκελα του λιμανιού στον Άγιο Διονύσιο και απέκλεισε το δρόμο. Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε στο πόδι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη και ελαφρά τέσσερις αγρότες, όπως είπαν οι ίδιοι. Τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Εσωτερικών διέψευδαν ότι έγιναν και συλλήψεις.

Μάλλον, ακόμη μια άθλια αστυνομική παρέμβαση, χωρίς φυσικά οργάνωση και σκέψη από πλευράς αστυνομίας. Έχουμε όμως πει, ότι ο προσανατολισμός που δίνεται στην ΕΛ.ΑΣ. από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι τέτοιος, ώστε η Αστυνομία να βλέπει τον πολίτη ως εχθρό κι έτσι να τον αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com